Καλως ήρθατε

Δημιουργήσαμε έναν υπέροχο, ολοκαίνουργιο χώρο για τις διακοπές σας στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Yasoo Holiday Apartments δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με μεράκι με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικές διακοπές με άνεση σε πολύ λογικές τιμές. Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι με υψηλές προδιαγραφές, φτιαγμένα με εξαιρετικό μεράκι και προτεραιότητα την αισθητική, για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους και όχι να κάνουν παραχωρήσεις στην άνεση και την ποιότητα. Η Ολυμπιάδα είναι ένα πανέμορφο μικρό χωριό της Χαλκιδικής που προσφέρει από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής και ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά και όλες τις παροχές που θα θέλατε για αξέχαστες διακοπές, χωρίς όμως να χάσει τη γραφικότητα της.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Yasoo Holidays σας προσφέρουν την ιδανικότερη διαμονή για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα στη μαγευτική Ολυμπιάδα, μόλις 80 χλμ από τη Θεσσαλονίκη με πρόσβαση μέσω της Εγνατίας οδού σε 50 λεπτά. Απολαύστε τις μαγευτικές γαλάζιες παραλίες και εξερευνήστε τα δεκάδες υπέροχα μέρη τριγύρω, όπως τα αρχαία Στάγειρα που είναι σε απόσταση ενός λεπτού από την Ολυμπιάδα, το Άγιο Όρος, το θαυμάσιο Βουνό του Χολομώντα, τα νησιά Κάπρος και Αμμουλιανή, το Κάστρο Ρεντίνας, το μοναδικό σπήλαιο του Αγγίτη, το πάρκο του Αριστοτέλη.

 

/
GreekEnglish (United Kingdom)Russian (CIS)
Yasoo Holiday Apartments - Olympiada Chalkidiki, Κινητό: +30 6907795886 +30 6983155324, σταθερό: +30 2376051434 email: yasoo.holidays@gmail.com