Επικοινωνία για κρατήσεις

Για να κάνετε την κράτηση σας επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: +30 6983153300+30 6983155324, ή εναλλακτικά στείλτε μας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Πολιτική κρατήσεων

1. Όταν κάνετε την κράτηση σας μπορούμε να σας στείλουμε επιβεβαίωση της κράτησης με email ή Fax. Απλά ζητήστε το και θα σας στείλουμε επιβεβαίωση της κράτησης σας για να νοιώσετε ασφάλεια σχετικά με την αξιοπιστία της κράτησης σας.

2. Όταν κάνετε κράτηση τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου, θα σας ζητηθεί να προκαταβάλετε ένα μέρος της συνολικής διαμονής σας. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί το φαινόμενο της μη εμφάνισης (non show), η της μη έγκαιρης ειδοποίησης ακύρωσης της κράτησης.

3. Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη διαμονή σας τότε: α) αν μας ειδοποιήσετε μέχρι 21 μέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη σας, η προκαταβολή σας θα σας επιστραφεί ολόκληρη, β) ακύρωση απο 21 ως 10 μέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη σας τότε σας επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής που δώσατε γ) σε διαφορετική περίπτωση η προκαταβολή που δώσατε δεν επιστρέφεται.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια λειτουργούν πλήρως με υποστήριξη προσωπικού από 15 Μαίου ως 30 Σεπτεμβρίου. Για όλες τις υπόλοιπες χρονικές περιόδους απαιτείται ειδική συμφωνία. Οι τιμές χωρίζονται ανάλογα με την περίοδο διαμονής όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα. Πιστεύουμε ότι η σχέση τιμής προς αξία αναδεικνύει το Yasoo Holidays ως την ιδανικότερη επιλογή. Ο στόχος μας; Να προσφέρουμε εξαιρετικά ποιοτική διαμονή σε πολύ καλές τιμές. Επίσης για πολυήμερες διανυκτερεύσεις προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε προσωπικά.

Περίοδος *

1 Μαίου ως 30 Μαίου
ή
16 ως 30 Σεπτεμβρίου
1 Ιουνίου ως 20 Ιουνίου
20 Ιουνίου ως 30 Ιουnίου
ή
1 ως 15 Σεπτεμβρίου 
1 Ιουλίου ως
31 Αυγούστου

59 € 69 € 79 € 89 €


Προσοχή, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Υπάρχουν πολλές ενεργές προσφορές με σημαντικά χαμηλότερες τιμές

Για να δείτε τις πραγματικές τιμές που ισχύουν χρησιμοποιήστε το Online σύστημα κρατήσεων  book now button

αλλιώς

επικοινωνήσετε μαζί μας

* Για κρατήσεις από 1 Οκτωβρίου ως 30 Απριλίου επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφορές

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναρτούμε προσφορές στον ιστοτόπο μας (ειδικές τιμές ή εξτρα ημέρες διανυκτερέσεις) για τους πελάτες μας και για αυτούς που θέλουν να μας επισκεφτούν για πρώτη φορά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Μπορείτε να γραφτείτε και στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε email με τις προσφορές μας.


/
GreekEnglish (United Kingdom)Russian (CIS)
Yasoo Holiday Apartments - Olympiada Chalkidiki, Κινητό: +30 6907795886 +30 6983155324 email: yasoo.holidays@gmail.com