Οι διακοπές είναι καλές, αλλά οι καλές διακοπές είναι πολύ καλύτερες!

Νιώστε σαν στο σπίτι σας. Δίχως θορυβώδες πλήθος τουριστών τριγύρω σας. Δίχως αυστηρό πρόγραμα "πρωινό 7 με 10" και δείπνο "6 με 9". Αφήστε τον εαυτό σας στην ατμόσφαιρα χαλάρωσης και άνεσης. Κάντε δώρο στον εαυτό σας την χαρά άνετης διαμονής σε ένα από τα διαμερίσματα του Yasoo Holidays. Πραγματικά το αξίζετε!

Κάνοντας διακοπές σε ένα κανονικό διαμέρισμα που είναι φτιαγμένο "σαν το σπίτι" σας έχετε τη ευκαιρία να ζήσετε τις διακοπές σας και όχι απλά να "μείνετε" κάπου για τις διακοπές. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία μας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Yasoo Holiday Apartments δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με μεράκι με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικές διακοπές με άνεση σε πολύ λογικές τιμές. Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι με υψηλές προδιαγραφές, φτιαγμένα με εξαιρετικό μεράκι και προτεραιότητα στην αισθητική, για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους και όχι να κάνουν παραχωρήσεις στην άνεση και την ποιότητα. Κάνοντας τις διακοπές σας στο Yasoo αισθάνεστε σαν να είστε στο σπίτι σας, έναν οικείο χώρο φτιαγμένο με γούστο και με άμεση προτεραιότητα την άνετη διαμονή, το βασικότερο στοιχείο για αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές. Και όλα αυτά με την καλύτερη δυνατή τιμή!

Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα συγκρότημα δύο κτηρίων υψηλής αισθητικής, αρκετά μικρό όμως (υπάρχουν 8 διαμερίσματα συνολικά) ώστε να προσφέρουμε ήσυχες διακοπές σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Yasoo Holidays Η τοποθεσία που το δημιουργήσαμε είναι προσεκτικά επιλεγμένη γιατί εξασφαλίζει πολύ εύκολη πρόσβαση, άνεση και ταυτόχρονα είναι στο πιο ήσυχο σημείο της Ολυμπιάδας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Yasoo Apartments σας εξασφαλίζουν μία εξαιρετικά άνετη διαμονή στο πιο όμορφο σημείο της Ολυμπιάδας. Βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού (μόλις 100 μέτρα) και θα σας εξασφαλίσουν άμεση πρόσβαση σε super markets και άλλα μαγαζιά για τα ψώνια σας. Επίσης βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. Όλα τα διαμερίσματα του Yasoo Apartments είναι δίχωρα (δηλ. υπάρχει ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι) και μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση από 2-4 άτομα. Είναι εξοπλισμένα πλήρως ώστε να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη.

Αρκετές φορές θα έχετε ακούσει πιθανόν και εσείς κάποιον να λέει το γνωστό "δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, το 'δωμάτιο' στις διακοπές το θέλω μόνο για ένα ύπνο".  Το Yasoo Holidays και η φιλοσοφία μας είναι τελείως διαφορετική! Πιστεύουμε ότι στις διακοπές σας θα πρέπει να απολαμβάνετε την άνεση, την αισθητική και την ποιότητα διαμονής που απολαμβάνετε και στο σπίτι σας.

/
GreekEnglish (United Kingdom)Russian (CIS)
Yasoo Holiday Apartments - Olympiada Chalkidiki, Κινητό: +30 6907795886 +30 6983155324, σταθερό: +30 2376051434 email: yasoo.holidays@gmail.com