Διαμονή

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Yasoo Apartments θα σας εξασφαλίσουν μία εξαιρετικά άνετη διαμονή στο πιο όμορφο σημείο της Ολυμπιάδας, πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αποτελούνται από κρεβατοκάμαρα, σαλοκουζίνα και WC, έχουν υψηλές προδιαγραφές, φτιαγμένα με εξαιρετικό μεράκι, για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους και όχι να κάνουν παραχωρήσεις στην άνεση και την ποιότητα διακοπών. Όλα τα διαμερίσματα του Yasoo Apartments μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 ως 4 άτομα. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, είδη μαγειρικής, τηλεοράσεις TFT ή flat CRT, συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο 24 ώρες (ασύρματη και ενσύρματη), υπέροχα μπαλκόνια, άνετα WC με ντουζ και καμπίνες, ζεστό νερό συνεχώς με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο, και κυρίως με σεβασμό για τον επισκέπτη.

Βασικές Πληροφορίες

Τα διαμερίσματα του Yasoo είναι όλα εξοπλισμένα με το ίδιο υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν διαμερίσματα με θέα στη θάλλασα αλλά και ισόγεια διαμερίσματα γι' αυτούς που έχουν κάποια δυσκολία στη μετακίνηση ή μικρά παιδιά. Για μία αναλυτική λίστα του εξοπλισμού μπορείτε να δείτε στη σελίδα Εξοπλισμός και Παροχές.

* Ευρύχωρα δωμάτια με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άνεση σας
* Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με είδη μαγειρικής
* Σύνδεση στο Internet 24 ώρες συνεχής από το διαμέρισμα σας (ασύρματη και ενσύρματη).
* Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet
* Ευρύχωρο σαλόνι για άνετη διαμονή
* Τηλεοράσεις (TFT και flat CRT)
* Air Condition σε όλα τα διαμερίσματα
* Υπέροχα μεγάλα μπαλκόνια
* Άνετα WC με καμπίνες
* Θωρακισμενες πόρτες στα περισσότερα διαμερίσματα (κτήριο Α)
* Ζεστό νερό συνεχώς με σύστημα ηλιακής θέρμανσης
* Κρεβατάκι μωρού (κατόπιν συννενόησης και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο)

και κυρίως διαθέτουμε σεβασμό για τον επισκέπτη μας που κάνει τις διακοπές του μαζί μας!!!

/
GreekEnglish (United Kingdom)Russian (CIS)
Yasoo Holiday Apartments - Olympiada Chalkidiki, Κινητό: +30 6907795886 +30 6983155324, σταθερό: +30 2376051434 email: yasoo.holidays@gmail.com