Καλωσήρθατε!

Yasoo Apartments,Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ποιότητα

Δημιουργήσαμε έναν υπέροχο, ολοκαίνουργιο χώρο για τις διακοπές σας στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Yasoo Holiday Apartments δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με μεράκι με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικές διακοπές με άνεση σε πολύ λογικές τιμές

Ολυμπιάδα

Η Ολυμπιάδα είναι ένα πανέμορφο μικρό χωριό της Χαλκιδικής που προσφέρει από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής και ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά και όλες τις παροχές που θα θέλατε για αξέχαστες διακοπές, χωρίς όμως να χάσει τη γραφικότητα της.

Yasoo Holiday Apartments

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Yasoo Holidays σας προσφέρουν την ιδανικότερη διαμονή για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα στη μαγευτική Ολυμπιάδα,μόλις 80 χλμ από τη Θεσσαλονίκη με πρόσβαση μέσω της Εγνατίας οδού σε 50 λεπτά.

Μαγευτικά Μέρη

Απολαύστε τις μαγευτικές γαλάζιες παραλίες και εξερευνήστε τα δεκάδες υπέροχα μέρη τριγύρω, όπως τα αρχαία Στάγειρα που είναι σε απόσταση ενός λεπτού από την Ολυμπιάδα, το Άγιο Όρος, το θαυμάσιο Βουνό του Χολομώντα, τα νησιά Κάπρος και Αμμουλιανή, το Κάστρο Ρεντίνας, το μοναδικό σπήλαιο του Αγγίτη, το πάρκο του Αριστοτέλη.

Περισσότερα...

Διαμονή Και Παροχές

  • Ολυμπιάδα

    H Ολυμπιάδα Η Ολυμπιάδα είναι μικρό αλλά πανέμορφο χωρίο 700 μόνιμων κατοίκων, κτισμένο από...

  • Προσφορές

    Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα μπορείτε σε αυτή τη σελίδα να βλέπετε όλες τις προσφορές που θα...

Olympiada, Chalkidiki, 57 014
yasoo.holidays@gmail.com
+30 6942645404 ,+30 6948871402